Online afspreken of in de praktijk

Orthomoleculair therapeut in de regio

Ben jij opzoek naar een orthomoleculair therapeut in jou regio? Dan help ik je graag. In mijn praktijk of online kunnen de consulten plaats vinden.

Bij mij als orthomoleculair therapeut  kun je een pakket afnemen, maar uiteraard ook losse afspraken maken. Voor het aanvragen van een persoonlijk consult kun je via de website direct een afspraak maken of je kan mij een mailtje sturen als er voor jou geen geschikte tijd tussen staat. In het behandeltraject van mij als orthomoleculair therapeut voorzie ik je graag van voorlichting over hoe je je gezondheid optimaal kunt bevorderen met voeding en vullen we dit aan met effectieve supplementen voor tevreden resultaten. Maak een online afspraak direct via de website of via de mail. ik stuur dan direct de online vragenlijst naar je door en kunnen we aan de slag.

De regio's waar ik actief ben. Uiteraard kunnen alle afspraken ook online gemaakt worden.

De regio's waar ik actief ben.Uiteraard kunnen alle afspraken ook online gemaakt worden.

Gratis EMB test

Start voor 31 juli met HormoNEI

Om te vieren dat de website live is krijg je een gratis EMB test als je start met HormoNEI. Betaal je voor 31 juli kan je starten uitstellen tot 1 september.

Gebruik de kortingscode EMB2024 en de EMB test wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.