Orthomoleculair therapeut Veghel

Online afspreken of in de praktijk

Ben jij opzoek naar een orthomoleculair therapeut in Veghel?

Welkom! Wat goed dat je opzoek bent naar een orthomoleculair therapeut in Veghel. Ik ben een orthomoleculair therapeut en hormoon expert en ik help je graag naar een gezonde leefstijl om je lichaam in balans te krijgen en alle vage klachten tot het verleden behoren. Met orthomoleculaire therapie gaan we opzoek naar de oorzaak van de klachten. Vaak is voeding de basis en gaan we een behandelplan opstellen om voeding voor je te laten werken ipv tegen je. Vitamine tekorten, stress en bewerkte voeding zijn allemaal mogelijke oorzaken voor de klachten.

Als we een intakegesprek plannen krijg je vooraf een vragenlijst die je in moet vullen zodat we tijdens de intake al de oorzaak in kaart kunnen brengen en van start kunnen gaan met het voorlopige behandelplan. Tijdens het intakegesprek kan ik ook bloed bij je afnemen middels een vingerprik voor een energetisch morfologisch bloedonderzoek (EMB bloedtest). Uit deze test kunnen we nog veel meer informatie halen om je lichaam weer in balans te brengen.

Wanneer ga je naar een orthomoleculair therapeut?

Heb jij bijvoorbeeld last van een burn out? vermoeidheid? buikpijn? eczeem? haaruitval? depressief? niet lekker in je vel zitten? onregelmatige menstruatie? heftige menstruatie? andere vage klachten? Maak dan snel een afspraak. Als orthomoleculair therapeut Veghel heb ik een praktijk in Heesch aan de snelweg, dus ideaal te bereiken vanuit Veghel, Schijndel, Sint – Oedenrode en Erp. Vind je het vervelend om naar Heesch te komen? Dat is geen probleem want we kunnen ook een consult online via beeldbellen laten plaats vinden.

Heb je liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan! Je mag mij altijd een mailtje sturen: hello@brigittevanderwielen.nl

Gratis EMB test

Start voor 31 juli met HormoNEI

Om te vieren dat de website live is krijg je een gratis EMB test als je start met HormoNEI. Betaal je voor 31 juli kan je starten uitstellen tot 1 september.

Gebruik de kortingscode EMB2024 en de EMB test wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.