Wie is Brigitte?

Het is mijn passie om jou weer te zien stralen, vol energie!

Brigitte van der Wielen Hormoontherapeut en Orthomoleculair therapeut

Er moest iets veranderen

Ineens wist ik waar mijn hart sneller van ging klopppen

In 2018 stond mijn leven echt op zijn kop. Ik was al een aantal jaren aan het overleven maar ik wist, nu moet er echt wat veranderen want dit kan ik niet vol blijven houden. Ik kwam in aanraking met orthomoleculaire therapie toen ik echt niet meer verder kon zakken in mijn burn out paste het toe op mijn leven en ik kreeg ineens meer energie, vage klachten als vermoeidheid, haaruitval, altijd koud hebben en somber zijn waar ik al jaren mee rond liep verdwenen en ik voelde me zo fijn!

Ik kreeg hier zoveel energie van dat het mijn missie is geworden om jou als hardwerkende vrouw te coachen om je energie terug te krijgen, je klachten te laten verdwijnen en een goede balans te vinden om alle ballen hoog te houden.

Hoe het allemaal begon

In 2014 werd ik moeder van een prachtige dochter Isabeau. Ik had een leidinggevende funtie en ging 3 dagen in de week werken zodat ik 2 dagen bij mijn dochter kon zijn. Top geregeld dacht ik. Wist ik veel hoeveel impact het moederschap op mij zou krijgen! Hoe prachtig het in mijn gedachte leek, de werkelijkheid bleek toch anders uit te pakken.

Ik zat gestresst op kantoor om mijn werk binnen de werkdagen af te krijgen, langer doorwerken was lastig want ik moest mijn dochter weer van de opvang halen. Toch dan thuis nog maar extra werken. Maar met een dochter die niet wilde slapen overdag en zichzelf ook niet kon vermaken was ik eind 2015 helemaal op. Ik kon niet meer. Maar.. als moeder moet je door. Ik ben dwars door een burn out gegaan (ik kan het je niet aanraden). Compleet genegeerd maar kreeg toen allemaal lichamelijke klachten. Ik heb zelfs in het ziekenhuis gelegen omdat de helft van mijn lichaam was uitgevallen en nog steeds snapte ik het niet. Doktoren konden niks vinden.

Moet ik hier dan mee leren leven?

Brigitte van der Wielen

Er moest iets veranderen

Hoe toen verder

Ik 2018 kwam ik in aanraking met orthomoleculaire therapie. Mijn probleem was niet (alleen) psychisch maar door de stress en het eten van gluten was o.a. mijn darmwand aangetast en dat had als gevolg dat ik niet goed meer met stress om kon gaan. Ik heb meteen op advies mijn voeding omgegooid. Geen diëten meer van 1000 calorieën, vetarm eten of koolhydraten vermijden maar ik moest mijn lichaam echt gaan voeden. Ook ben ik minder vaak op een dag gaan eten. Binnen enkele weken kreeg ik meer energie en ging ik me beter voelen, de klachten verdwenen. Wauw! Waarom was mij dit niet eerder verteld? waarom weten zo weinig mensen dit?

Ik ben me nog verder gaan verdiepen in wat voeding met je lichaam en klachten doet en ben een opleidingen tot orthomoleculair therapeut gaan volgen. Ik heb ook meteen de specialisatie kinderen gedaan want daar start onze gezondere wereld. 

Over Brigitte

En nu?

En nu wil ik jou graag helpen!  Ik weet dat er zo ontzettend veel vrouwen hetzelfde probleem hebben als dat ik heb gehad. 

Samen met jou wil ik aan de slag gaan om jou kennis te vergroten over je lichaam. Wat heeft jouw lichaam nodig aan voeding & ontspanning? Dat is voor iedereen anders en die puzzeltocht geeft mij zoveel energie. 

Ik kan niet wachten om jou weer te zien stralen vol energie!

Mijn doel

Opleidingen

Gratis EMB test

Start voor 31 juli met HormoNEI

Om te vieren dat de website live is krijg je een gratis EMB test als je start met HormoNEI. Betaal je voor 31 juli kan je starten uitstellen tot 1 september.

Gebruik de kortingscode EMB2024 en de EMB test wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.