Visolie / Omega 3

Als ik nog maar één supplement de rest van mijn leven mag slikken dan is dat visolie

Eet 4-6x per week vis

Omega3 is van levensbelang...

Maar we krijgen het tegenwoordig bijna niet meer binnen. Eet jij 4-5x per week wilde vette vis? Ik niet! 

Omega3 is een essentieel vetzuur wat betekent dat het onmisbaar is voor je, dat ons lichaam het niet zelf aan kan maken. We moeten het uit voeding halen. Ik adviseer een hoog gedoseerde vloeibare omega3 / visolie met de hoogste zuiverheid en laagste oxidatiewaarde.

De effecten die je dan ziet zijn:

Brigitte van der Wielen visolie

Wil jij weten waar jouw klachten vandaan komen?

Daarom wil jij visolie

Heel heel lang geleden, zijn we als mens richting zee getrokken en zijn we uit de zee gaan eten. Dit heeft ervoor gezorgd dat onze hersenen zijn gaan groeien en we grotere hersenen hebben gekregen.

Je hersenen bestaan voor 60% uit vet, en hebben nog steeds dagelijks omega3 nodig om goed te functioneren. 

Omega6 daarintegen slaat je lichaam op. Dit is omdat we vroeger maar een paar maanden per jaar noten hadden om omega6 uit te halen. Omega6 is belangrijk om ontstekingen te maken in je lichaam. Als er een virus of bacterie in je lichaam komt dan wil je dat je lichaam gaat ontsteken -koorts maken- om het te verdrijven. Zodra het virus of bacterie bestreden is dan mag de ontsteking uitgezet worden. Dit doet omega3.

In de huidige maatschappij krijgen we veel te veel omega6 binnen. Gefrituurd eten, zonnebloemolie, koolzaadolie, raapzaadolie, noten, plantaardige melk zoals amandelmelk, en glutenvrije meelsoorten zoals amandelmeel bevatten allemaal omega6. 
We hebben daardoor massaal hoge ontstekingswaarden vanuit omega6 in ons lichaam wat klachten kan geven als vermoeidheid, hoofdpijn, menstruatieklachten, eczeem, acne, auto-immuunziekten, slechte concentratie, gewrichtsklachten en ga zo maar door. 

Wil je gezond oud worden dan is omega3 onmisbaar. In de vorm van visolie of algenolie.

 

Belangrijk

Hoe herken je een goede visolie

Wil je de gezondheidsvoordelen van omega3 ervaren dan is het belangrijk dat je voor een goede visolie kiest.

Een goede omega3 is hoog gedoseerd. Het liefst krijg je 2000mg omega3 binnen per dag. Het is belangrijk dat de visolie vloeibaar is omdat capsules worden dicht gebrand en dan gaat de kwaliteit van de olie achteruit.

Heb je ooit capsules gehad die je op boerde en zo’n vieze vissmaak in je mond kreeg? Dat is een teken dat er oude olie in de capsule zit. Verse vis ruik en proef je niet. 

 

Wat doet omega3?

Brigitte van der Wielen Orthomoleculair therapeut

Wil jij weten waar jouw klachten vandaan komen?

Wat maakt deze visolie zo speciaal?

De visolie is mega duurzaam. De vissen (kabeljauw) worden gevangen in de wateren rond Noorwegen. Dit zijn de schoonste en koudste zeeen ter wereld. Die temperatuen zorgen voor eenn hogere DHA. De vis wordt gebruikt voor de restaurants en van het restafval wat normaal weggegooid wordt, daar wordt de visolie van gemaakt.

De olie is:

De feedback

Benieuwd naar andere verhalen van vrouwen die hun leven fijner hebben kunnen maken?

Hoe werkt het bestellen van Visolie

Klik op de button hieronder en je wordt doorverwezen naar alle informatie over de visolie.

Je vult het formulier in met al je gegevens zodat wij deze kunnen verwerken in het systeem.

Naast de visolie kan je ook kiezen voor een combinatie met vitamine D3/K2, collageen of eiwitpoeder.

Na registratie ontvang je binnen 5 dagen jouw producten thuis. De kosten worden automatisch van je rekening afgeschreven.

Je hebt er verder geen omkijken meer naar. Maandelijks ontvang je automatisch je bestelling thuis. 

Heb je voor een omega3 bloedtest gekozen? Deze ontvang je vanuit mij. De eerste test krijg je van mij opgestuurd. Na vijf maanden ontvang je bij je maandelijkse bestelling een nieuwe bloedtest en kan je deze bij jezelf afnemen.

Het liefst gebruik je de rest van je leven de visolie, maar wil je toch liever stoppen? Na zes maanden kan je contact op nemen met de klantenservice en dan regelen ze alles voor je.

Veelgestelde vragen

FAQ

Heb jij vragen over het gebruik van omega3?
Kijk of jouw vraag hiernaast erbij staat. 

Wordt jouw vraag niet beantwoordt? Mail ons dan op hello@brigittevanderwielen.nl en dan krijg je persoonlijk antwoord.

JA! Als je zwanger bent zou je bijna een flesje per dag kunnen nemen *grapje* Maar dat laat wel zien hoe belangrijk omega3 is tijdens de zwangerschap.

Voor de ontwikkeling van de hersenen en ogen van de baby, maar ook voor jou als moeder is het belangrijk omdat de baby alle omega3 bij jou wegrooft voor de eigen ontwikkeling.

Met als gevolg dat mama met een zwangerschapsdementie rond loopt. Wil je dit voorkomen én zorgen voor een goede ontwikkeling van de baby, start dan met de visolie.

Als je visolie opboert kan dat twee redenen hebben.

1: Je slikt oude visolie en dit doet meer kwaad dan lief voor je lichaam.

Of nummer 2: Je spijsvertering werkt niet optimaal en je lichaam kan niet goed op weg met de vetten die binnen komen.  Belangrijk is dan om je spijsvertering te ondersteunen. Laat het me weten dan geef ik je daar advies bij.

Eqology kiest bewust voor een traject van minimaal zes maanden. Je rode bloedcellen hebben 5 maanden nodig om te vernieuwen en de goede omega3 status te krijgen. Één flesje helpt je daarom niet om je lichaam te optimaliseren.

Ik heb proefmonstertjes zodat je de smaak kan proberen voordat je de olie aanschaft.

Omgerekend kost de visolie je 1,32€ per dag, 9,75€ per week.

Wat kan je voor dat bedrag uit je wekelijkse boodschappen halen wat geen positieve invloed heeft op je gezondheid? Denk aan koek, snoep, chips, frisdrank etc. 

Of ben jij van de koffie to go? Voor één starbucks koffie kan je al bijna vier dagen visolie slikken. 
Stel prioriteiten. Weet dat omega3 onmisbaar is om gezond oud te worden. Een tekort van omega3 aan de basis ligt van alzheimer en dementie, en wilde vette vis eten vele malen duurder is dan elke dag een lepel van deze visolie.

 

Dan is deze visolie perfect. 4-5x in de week wilde vette vis eten is voor jou dan geen optie.

Deze olie smaakt niet naar vis. Verse vis ruik en proef je niet. Het enige wat je proeft is dat je een hap olie neemt, omdat er ook olijfolie aan toegevoegd is. De smaak die eraan zit is van sinaasappel of citroen en dat is een etherische olie die toegevoegd is. 

Eventueel kan je een proefzakje ontvangen om het eerst te testen.

Visolie kan je veilig innemen bij alles waarbij je ook vis mag eten.

Wat je doet is elke dag een stuk vloeibare vis eten. Mag je vis? Dan mag je ook deze visolie.

Ja, naast de visolie heeft eqology ook een hoog gedoseerde algenolie. 
Je hebt veel alg nodig om daar een hoog gedoseerde EPA en DHA variant van te maken. Dat zorgt ervoor dat veel algenolie laag gedoseerd is, en de gezondheidsvoordelen missen. De algenolie van Eqology is hoog gedoseerd en van goede kwaliteit.

Brigitte van der Wielen Orthomoleculair therapeut

Over Brigitte

Mijn eigen ervaringen met de visolie

Vier jaar geleden kwam ik in aanraking met de visolie van Eqology. Ik Ik slikte eerst visolie van een ander merk maar die boerde ik op. Ik vond dat zo smerig dat ik deze ging proberen.

Binnen een paar maanden, verdwenen de bultjes op mijn bovenarmen waar ik me al mijn hele leven aan stoorde. Mijn zoontje Lev, die toen zes maanden oud was had eczeem. Na twee weken visolie geven was zijn eczeem weg. 

Ik kreeg zelf meer energie doordat de hoge ontstekingen in mijn lichaam verminderden en de klachten van lipoedeem namen af.

Ik ben fan vanaf de eerste keer dat ik de visolie gebruikte en ik gun jou ook een gezonder lichaam.

Gratis EMB test

Start voor 31 juli met HormoNEI

Om te vieren dat de website live is krijg je een gratis EMB test als je start met HormoNEI. Betaal je voor 31 juli kan je starten uitstellen tot 1 september.

Gebruik de kortingscode EMB2024 en de EMB test wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.