Wil jij weten hoe jouw gezondheid ervoor staat? Doe de EMB Bloedtest.

Je bent één vingerprik verwijderd van de oplossing van jouw klachten.

De ideale wereld?

Stel je eens voor...

Stel je eens voor dat een dag er zo uit zou zien:

Dat is waar ik met jou naartoe wil.

Brigitte-van-der-Wielen-hormoonspecialist-1
Brigitte van der Wielen hormoonspecialist in de regio

De basis van een EMB bloedtest

Wat is een EMB Bloedtest

Bloedtesten via de huisarts hebben niets opgeleverd, steeds hoor je weer: “alles is goed hoor”

Zit het dan echt tussen mijn oren?

Nee hoor, dat zit het niet.

Waar regulier bloedonderzoek kijkt naar de waarden in het bloed kijkt de EMB bloedtest energetisch in de cel. 

Tussen deze twee manieren zit veel verschil en dat kan net de oplossing zijn voor jou.

Bij een regulier bloedonderzoek kijk je naar de waarden in het bloed. Vaak zit daar niet het probleem. Het probleem ontstaat vaak in de cel. Door een slechte of verstoorde opname van de cel, creër je een tekort en dan ontstaan de klachten.

Met de EMB Bloedtest wordt er met bioresonantie gemeten wat de waarden in de cel zijn en daarin sporen we de tekorten op.

Wil jij weten waar jouw klachten vandaan komen?

Doe een EMB Bloedtest

Je klachten zijn niet de afgelopen week ontstaan, en hoe graag je wil dat ze binnen een week verdwijnen is dat niet realistisch. We mogen respect hebben voor de tijd.

Klachten zijn signalen van je lichaam dat het uit balans is. Dat het een langere tijd té hard heeft moeten werken en dat kost tijd om te herstellen.

Ik heb al zoveel mensen in mijn praktijk gehad die huilend bij mij aan tafel zaten omdat ze nu met de EMB bloedtest eindelijk een oorzaak hebben van de klachten. Ze begonnen te twijfelen aan zichzelf, zit het dan écht tussen mijn oren? Nee! Ik ben onwijs blij dat ze doorgezet hebben, doorgezocht hebben tot ze een oplossing hadden voor hun klachten.

Laten we eerlijk zijn

Het is toch niet normaal dat jouw lichaam bepaalt hoe jij functioneert?

Dat je door jouw klachten afspraken moet verzetten. Je niet met volle focus aan de slag kunt met je plannen. Dat je een paar dagen niet te genieten bent voor je gezin.

Dat kan anders.

Sterker nog: dat moét anders. Want ook jij kunt je gezond, energiek en fit voelen. Zonder acne, PDS, PCOS, PMS, migraine, burn-out, overgewicht of een andere hormoongerelateerde klacht.

Het kán.

Maar dan moeten we op zoek naar de oorzaak.

De wond helen.

In plaats van pleisters plakken om je klachten te bestrijden.

Naast de uitslag van de EMB Bloedtest ontvang je van mij ook een persoonlijk plan met de uitleg van de bloedtest, zodat je in jip en janneke taal begrijpt wat er staat en je er mee aan de slag kan.

De resultaten

Wat halen we uit de EMB Bloedtest?

Vaak zijn klachten normaal geworden, horen bepaalde dingen gewoon bij je (denk je) en vergeet je deze te noemen (bijvoorbeeld het altijd koud hebben) Een EMB Bloedtest laat alles zien en geeft daarom voor mij een compleet plaatje naast de uitgebreide online intake die we doen.

Heb je geen klachten? De EMB Bloedtest is ook een goede APK voor je lichaam om te kijken hoe je lichaam er voor staat! Dit zorgt ervoor dat je gezonder ouder kunt worden.

Wat kunnen we allemaal testen?

De energetische verstoringen die gemeten worden:

De reguliere waardes die gemeten worden zijn:

EMB Bloedtest

Praktisch

Hoe werkt een EMB Bloedtest?

In het laboratorium gaan ze je bloed uitgebreid onderzoeken. Energetisch met bioresonantie en een levend bloedanalyse onder de microscoop. Zo krijg je inzicht in alle parameters. Je ontvangt 16 pagina’s vol waardes die onder andere bestaan uit: vitamine tekorten, mineralen tekorten, hormonale klachten, energie verstoringen, hoe je darmen ervoor staan en voor welke voedingsmiddelen je intolerant bent. 

Samen met de uitslag, en de intakeformulieren maak ik een plan voor je. Voeding, ontspanning en supplementen neem ik daar in mee. 

Alle supplementen die ik je adviseer test ik eerst met de biotensor om te checken welke supplementen het beste door jouw lichaam wordt opgenomen. 

1500 andere mannen, vrouwen en kinderen gingen je voor

Benieuwd naar verhalen van mannen en vrouwen die hun leven fijner hebben kunnen maken?

Hoe werkt het bestellen van de EMB Bloedtest

Nadat je de EMB test via de knop op deze pagina bestelt hebt, ontvang je meteen een welkomsmail met alle intakeformulieren. Zodra je deze ingevuld en retour gestuurd hebt naar mij, ontvang je van mij een testkit en een uitlegvideo. Deze verstuur ik 1x per week. Met de bijgeleverde instructies neem je bij jezelf met een vingerprik een paar druppels bloed af uit je vinger. Je stuurt de kit op naar het laboratorium. 

In het laboratorium gaan ze je bloed uitgebreid onderzoeken en krijg je inzichten in alle parameters. Na ongeveer drie weken ontvang ik de de uitslag van het lab en ga ik samen met jouw intakeformulieren een persoonlijk plan maken. Zodra jouw plan klaar is ontvang je deze per mail van mij en kan je meteen aan de slag. Zelfstandig, in HormoNEI of we plannen een Q&A in.

De kosten zijn inclusief de testset, kosten laboratorium en de BTW.

Veelgestelde vragen

Wat is de EMB Bloedtest?

De EMB bloedtest verschilt met het bloedonderzoek bij de huisarts doordat naast het reguliere bloedonderzoek je bloed ook onder een microscoop bekeken wordt met het blote oog en holistisch via een bioresonantie apparaat.

Met deze uitgebreide bloedtest kan ik nog gerichter aan de slag met jou klachten. Je krijgt advies voor je voeding, je leefstijl maar vaak zitten er ook energetische trauma’s / emoties die een oorsprong hebben in jouw klachten. 

Daar ga ik je ook bij adviseren. 

Je mag 1 klein buisje 1/3 vullen met bloed en op een glasplaatje druppel je 5 druppels. Dit doe je doormiddel van een klein prikje in je vinger (zoals glucoseprikken). Je krijgt er uitgebreide instructies bij die je kan volgen.

Yes! Je ontvangt de testkit bij je thuis. In het bijgevoegde instructiefilmpje laat ik je zien hoe ik mezelf prik en dit kan je na doen. Eventueel kan je iemand anders vragen om je te prikken als je dat fijner vindt. Lukt dit niet? Laat het me weten dan is het ook mogelijk om in Heesch door mij te laten prikken.

Ja! Ook als je geen klachten hebt is het goed om deze test uit te laten voeren. Sommige klachten zijn we ‘normaal’ gaan vinden omdat je daar al jaren last van hebt. Echter hoeft dit niet normaal te zijn. Daarnaast is het een goede check up om te kijken hoe je je gezondheid kunt verbeteren om gezond ouder te worden.

Je lichaam is je pensioen.

Ja, je mag supplementen slikken tijdens het prikken. Doordat het bloed met het blote oog wordt bekeken ipv dat de waardes genomen worden is duidelijk te zien of er tekorten zijn en of dat supplementen goed opgenomen worden.

Jazeker, de EMB bloedtest is voor iedereen.

Via de link op deze pagina kan iedereen de bloedtest aanvragen.

Op het moment dat je jouw pakket gekozen en betaald hebt ontvang je binnen een half uur alle intake gegevens in je mailbox. Hou je mailbox en ook je SPAM box goed in de gaten. Het gebeurd helaas vaker dat de mail in de SPAM box terecht komt. 
Heb je na 24 uur nog niets ontvangen? Mail dan naar hello@brigittevanderwielen.nl dan gaan we kijken waar het mis gaat en sturen we je meteen alle intake formulieren toe.

Dat snap ik helemaal. Op het moment dat jij kiest voor de EMB bloedtest en het persoonlijk plan, dan kan je onderaan bij afrekenen kiezen voor een Q&A. Die plannen we in op het moment dat jij de test ontvangen hebt zodat je dan al je vragen aan mij kan stellen of we kunnen nog dieper de test en behandelplan in duiken.

De feedback

Naast de positieve reviews via bijvoorbeeld Google en klantenvertellen heb ik er ook ontelbaar via de DM ontvangen.

Brigitte van der Wielen hormoonspecialist in de regio

Over Brigitte

Hormoonexpert & Orthomoleculair therapeut

Als ondernemende vrouw en moeder weet ik als geen ander hoe lastig het is om gezondheid en een druk leven te combineren. 36 jaar geleden ben ik geboren in een klein Brabants dorpje. Mijn ouders hebben mij opgevoed met de mentaliteit ‘hard werken want anders word je lui’ en ‘voor niets gaat de zon op.’ Daarom heb ik vanaf mijn twaalfde bijbaantjes gehad. Ik werkte hard en veel, en deed mijn studie er zo’n beetje naast.

Zoveel werken zonder naar mijn lichaam te luisteren ging niet goed. Ik kampte met allemaal vage klachten zoals haaruitval en heftige menstruaties. In 2018 kreeg ik een burnout. Ik zocht hulp bij de huisarts en psycholoog, maar die konden mij niet helpen. Daar begon mijn eigen zoektocht. Een zoektocht naar energie, rust en lekker in mijn vel zitten.

Nu heb ik mijn lichaam op orde. Ik luister ernaar en weet wat het nodig heeft. Dat is vooral dankzij orthomoleculaire therapie in combinatie met NEI gelukt. Toen ik daarmee in aanraking kwam ging er een wereld voor me open: Ik was in één klap van mijn ‘vage’ klachten af en had weer energie. Dat wil ik ook voor jou. Daarom deed ik een opleiding tot orthomoleculair therapeut. Opende ik mijn eigen praktijk en specialiseerde ik me in hormonen en NEI. Inmiddels heb ik al meer dan 1500 vrouwen, mannen en kinderen van hun vage klachten af mogen helpen.  Ik help jou om gezond te leven. Ook op drukke dagen. Want wij pakken niet alleen de klachten, maar de oorzaak aan.

Daarom geef ik jou niet alleen de uitslag van de EMB Bloedtest en wens je verder veel succes. Nee, het belangrijkste komt daarna pas.

Het integreren. 

Want hoe ga je iets veranderen als je niet weet waar je moet beginnen? Als je nog in shock bent van de resultaten, omdat je stiekem hoopte dat het meeviel?

Ik help je veranderen zodat je de basis legt voor je verdere leven.

Gratis EMB test

Start voor 31 juli met HormoNEI

Om te vieren dat de website live is krijg je een gratis EMB test als je start met HormoNEI. Betaal je voor 31 juli kan je starten uitstellen tot 1 september.

Gebruik de kortingscode EMB2024 en de EMB test wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.