Orthomoleculair therapeut in Eindhoven

Online afspreken of in de praktijk

Ben jij opzoek naar een orthomoleculair therapeut in Eindhoven?

Welkom! Ik ben Brigitte, een ervaren orthomoleculair therapeut en gespecialiseerde hormoontherapeut, en ik sta klaar om jou te begeleiden, zowel in Den Bosch als online, waar je ook bent.

Speciaal voor jou, als vrouw die kampt met stemmingswisselingen, een kort lontje, vage klachten, heftige menstruatie, uitblijvende menstruatie, PMS, PCOS, vermoeidheid, overgangsklachten, een sterke kinderwens, miskramen of het gevoel hebt niet lekker in je vel te zitten, begrijp ik hoe belangrijk het is om de juiste ondersteuning te krijgen.

Als orthomoleculair therapeut ligt mijn focus op het herstellen en optimaliseren van de balans in jouw lichaam door de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden aan te vullen. Elk individu heeft unieke gezondheidsuitdagingen, en daarom werk ik nauw met je samen om een behandelplan op maat te maken dat perfect past bij jouw behoeften en persoonlijke doelen.

Of je nu in Eindhoven woont of ergens anders, ik ben er om jou online te begeleiden. Als specialist in hormoontherapie begrijp ik hoe hormonale disbalansen je welzijn kunnen beïnvloeden. Samen werken we aan het herstellen van je hormonale evenwicht, waarbij we ook online consulten aanbieden voor vrouwen in Eindhoven en verder.

Gezondheid is een persoonlijke reis, en ik ben hier om je te ondersteunen op jouw pad naar welzijn en een betere gezondheid. Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor een online intakegesprek, waarin we kunnen bespreken hoe ik je het beste kan helpen, zowel in Den Bosch, half uurtje rijden vanaf Eindhoven als op afstand via de computer.

Ik ben enthousiast om samen te werken aan een gezondere, gelukkigere versie van jezelf, waar je ook bent. Jouw welzijn staat voorop, en ik ben er om je te helpen op deze reis naar een betere gezondheid in Eindhoven en daarbuiten.

Heb je liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan! Je mag mij altijd een mailtje sturen: hello@brigittevanderwielen.nl  | Brigitte van der Wielen orthomoleculair therapeut Eindhoven

Orthomoleculair therapeut Eindhoven is gevestigd in Den Bosch, echter kunnen de consulten ook online plaats vinden als je liever niet naar Den Bosch komt.

Gratis EMB test

Start voor 31 juli met HormoNEI

Om te vieren dat de website live is krijg je een gratis EMB test als je start met HormoNEI. Betaal je voor 31 juli kan je starten uitstellen tot 1 september.

Gebruik de kortingscode EMB2024 en de EMB test wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.