Online afspreken of in de praktijk

Ben jij opzoek naar een orthomoleculair therapeut in Nijmegen?

Welkom! ik ben een ervaren orthomoleculair therapeut en gespecialiseerde hormoontherapeut, beschikbaar voor begeleiding in Nijmegen en online, ongeacht waar je je bevindt.

Voor jou als vrouw die worstelt met stemmingswisselingen, een kort lontje, vage klachten, heftige menstruatie, uitblijvende menstruatie, PMS, PCOS, vermoeidheid, overgangsklachten, een sterke kinderwens, miskramen of simpelweg niet lekker in je vel zit, begrijp ik dat de juiste ondersteuning essentieel is.

Mijn specialiteit als orthomoleculair therapeut ligt in het herstellen en optimaliseren van de balans in jouw lichaam door de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden aan te vullen. Elk individu heeft unieke gezondheidsuitdagingen, en daarom werk ik nauw met je samen om een behandelplan op maat te maken dat perfect aansluit bij jouw behoeften en persoonlijke doelen.

Hoewel mijn praktijk zich in Den Bosch bevindt, ben ik er voor jou, ook als je in Nijmegen woont. Ik bied online begeleiding aan, waarbij we samen werken aan het herstellen van jouw hormonale evenwicht. Deze online consulten zijn toegankelijk voor vrouwen in Nijmegen en verder.

De reis naar een betere gezondheid is persoonlijk en ik ben hier om je te ondersteunen op jouw pad naar welzijn. Schroom niet om contact met mij op te nemen voor een online intakegesprek, waarin we kunnen bespreken hoe ik je het beste kan helpen, zowel in Nijmegen als op afstand.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan een gezondere, gelukkigere versie van jezelf, waar je ook bent. Jouw welzijn staat voorop, en ik ben er om je te helpen op deze reis naar een betere gezondheid, zelfs als je in Nijmegen woont.

 

Heb je liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan! Je mag mij altijd een mailtje sturen: hello@brigittevanderwielen.nl
 

Gratis EMB test

Start voor 31 juli met HormoNEI

Om te vieren dat de website live is krijg je een gratis EMB test als je start met HormoNEI. Betaal je voor 31 juli kan je starten uitstellen tot 1 september.

Gebruik de kortingscode EMB2024 en de EMB test wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.