Orthomoleculair Therapeut / Hormoon Therapeut in Arnhem

Online afspreken of in de praktijk

Orthomoleculair Therapeut / Hormoon Therapeut

Ben je op zoek naar een deskundige orthomoleculair therapeut of een ervaren hormoonexpert in Arnhem? Ik ben Brigitte van der Wielen en sta vanuit mijn praktijk in Heesch klaar om jou online te ondersteunen, waar je ook bent in Nederland, zelfs in Arnhem.

Als orthomoleculair therapeut richt ik me op het herstellen en optimaliseren van de balans in je lichaam door de juiste voedingsstoffen aan te vullen. Met jarenlange ervaring help ik bij diverse gezondheidsproblemen en bied ik online begeleiding aan, zodat ook jij in Arnhem kunt profiteren van mijn expertise.

Daarnaast is hormoontherapie een belangrijk onderdeel van mijn praktijk. Samen werken we aan het herstellen van jouw hormonale balans. Of je nu te maken hebt met hormonale disbalans, spijsverteringsproblemen, vermoeidheid, stress of andere gezondheidskwesties, ik ben er om je te helpen. Dit kan gemakkelijk online, zodat je comfortabel vanuit je eigen huis in Arnhem kunt deelnemen aan de consulten.

We kunnen starten met een EMB Bloedtest en vervolgens ga je zelf aan de slag met het plan. Je kan een uitgebreider traject volgen, kijk onder het kopje “werk met mij” hoe ik jou kan helpen.

Laten we samen aan de slag gaan. Online zodat je lekker thuis in Arnhem kan blijven, of je bent welkom bij mij in de praktijk. 

Heb je liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan! Je mag mij altijd een mailtje sturen: hello@brigittevanderwielen.nl 

Gratis EMB test

Start voor 31 juli met HormoNEI

Om te vieren dat de website live is krijg je een gratis EMB test als je start met HormoNEI. Betaal je voor 31 juli kan je starten uitstellen tot 1 september.

Gebruik de kortingscode EMB2024 en de EMB test wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.