Orthomoleculair therapeut Tilburg

Online afspreken of in de praktijk

Ben jij opzoek naar een orthomoleculair therapeut in Tilburg?

elkom bij orthomoleculair therapeut Tilburg. Ben jij klaar met vage klachten en wil je weer fit en energiek zijn? Afrekenen met die moodswings en je overvolle hoofd? Tijd om actie te ondernemen!
Als orthomoleculair therapeut en hormoon expert help ik jou om beter in je vel te zitten. Door voeding, mindset & beweging aan te passen garandeer ik jou dat jij je beter gaat voelen.

Ik ben een orthomoleculair therapeut en hormoon expert en dat wil zeggen dat ik samen met jou opzoek ga naar de oorzaak van je klachten. Waar komen de klachten vandaan? Waarom ben je zo moe? Misschien ligt het aan de voeding of heb je veel stress? Als we dat weten kunnen we de oorzaak aanpakken waardoor de klachten weg gaan. Klinkt simpel maar kan een leuke zoektocht zijn. Daarom starten we met een energetisch morfologisch bloedonderzoek. Ook wel bekend als de EMB bloedtest en een uitgebreid intakegesprek. Dit samen zorgt ervoor dat we gericht aan de slag kunnen en we binnen enkele weken al resultaat behalen en jij je fitter voelt.

Orthomoleculair therapeut

Je kan een losse EMB Bloedtest met persoonlijk plan en bespreking nemen of we starten en volledig persoonlijk traject op en dan kies je eerst voor een intakegesprek.

Waarom je voor mij als orthomoleculair therapeut Tilburg moet kiezen? Omdat ik jouw coach naar een nieuwe leefstijl maar er ook voor wil zorgen dat je deze vol kunt houden.

Ik ben gevestigd in Heesch ongeveer 45 minuten rijden vanaf Tilburg. Vind je het vervelend om zo ver te rijden? Dan kunnen we de consulten ook online laten plaats vinden via beeldbellen.

Heb je liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan! Je mag mij altijd een mailtje sturen: hello@brigittevanderwielen.nl  | Brigitte van der Wielen orthomoleculair therapeut Tilburg 

Orthomoleculair therapeut Tilburg is gevestigd in Heesch, echter kunnen de consulten ook online plaats vinden als je liever niet naar Heesch komt.

Gratis EMB test

Start voor 31 juli met HormoNEI

Om te vieren dat de website live is krijg je een gratis EMB test als je start met HormoNEI. Betaal je voor 31 juli kan je starten uitstellen tot 1 september.

Gebruik de kortingscode EMB2024 en de EMB test wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.