Orthomoleculair therapeut Oss

Online afspreken of in de praktijk

Ben jij opzoek naar een orthomoleculair therapeut Oss?

Hallo, ik ben een ervaren orthomoleculair therapeut en gespecialiseerde hormoontherapeut, en ik ben er om jou te ondersteunen, of je nu in Oss woont of elders in Nederland. Samen kunnen we werken aan het verbeteren van je gezondheid, waarbij ik mijn expertise in orthomoleculaire therapie en hormoontherapie aanwend om jouw welzijn te bevorderen.

Voor vrouwen die last hebben van stemmingswisselingen, een kort lontje, vage klachten, heftige menstruatie, uitblijvende menstruatie, PMS, PCOS, vermoeidheid, overgangsklachten, een sterke kinderwens, miskramen of die simpelweg niet lekker in hun vel zitten, begrijp ik dat je zoekende bent naar passende begeleiding. Mijn focus ligt op het begrijpen van jouw unieke situatie en het aanbieden van afgestemde behandelplannen.

Hoewel mijn praktijk gevestigd is in Den Bosch, ben ik online beschikbaar om jou in Oss te ondersteunen. Orthomoleculaire therapie is mijn specialiteit, waarbij ik werk aan het herstellen en optimaliseren van de balans in je lichaam door de juiste voedingsstoffen op de juiste manier aan te vullen. We kunnen samen een persoonlijk plan opstellen om jouw gezondheid te bevorderen en specifieke gezondheidsproblemen aan te pakken.

Als hormoontherapeut begrijp ik ook de impact van hormonale disbalansen op je welzijn. Mijn expertise in hormoontherapie stelt me in staat om je te begeleiden bij het herstellen van je hormonale evenwicht, waarbij we samenwerken aan een betere versie van jezelf.

Jouw welzijn staat voorop, en ik ben hier om je te ondersteunen op jouw reis naar een betere gezondheid. Neem gerust contact met me op voor een online intakegesprek, waarin we kunnen bespreken hoe ik je het beste kan helpen, zowel in Oss als op afstand.

Ik kijk er naar uit om samen te werken aan jouw gezondheid en welzijn, ongeacht waar je je bevindt.

Wanneer ga je naar een therapeut toe?

Heb jij bijvoorbeeld last van een burn out? vermoeidheid? buikpijn? eczeem? haaruitval? depressief? niet lekker in je vel zitten? onregelmatige menstruatie? heftige menstruatie? andere vage klachten?  Maak dan snel een afspraak. Als orthomoleculair therapeut Oss heb ik een praktijk in Den Bosch dus ideaal te bereiken vanuit Oss, Berghem, Geffen, Haren, Herpen, Lith, Lithoijen, Macharen, Maren-Kessel, Megen, Oijen, Neerloon, Ravenstein, Teeffelen. Vind je het vervelend om naar Den Bosch te komen? Dat is geen probleem want de meeste sessies vinden online plaats.

Heb je liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan! Je mag mij altijd een mailtje sturen: hello@brigittevanderwielen.nl 

Gratis EMB test

Start voor 31 juli met HormoNEI

Om te vieren dat de website live is krijg je een gratis EMB test als je start met HormoNEI. Betaal je voor 31 juli kan je starten uitstellen tot 1 september.

Gebruik de kortingscode EMB2024 en de EMB test wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.