Online afspreken of in de praktijk

Ben jij opzoek naar een orthomoleculair therapeut in Den bosch?

Hallo, ik ben Brigitte, een ervaren orthomoleculair therapeut en gespecialiseerde hormoontherapeut, en ik sta klaar om jou te begeleiden in Den Bosch en online, waar je ook bent.

Als je een vrouw bent en last hebt van stemmingswisselingen, een kort lontje, vage klachten, heftige menstruatie, uitblijvende menstruatie, PMS, PCOS, vermoeidheid, overgangsklachten, een sterke kinderwens, miskramen of het gevoel hebt niet lekker in je vel te zitten, dan begrijp ik hoe belangrijk het is om de juiste ondersteuning te krijgen.

Orthomoleculaire therapie is mijn expertise, en ik richt me op het herstellen en optimaliseren van de balans in jouw lichaam door de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden aan te vullen. Ik begrijp dat elke vrouw unieke gezondheidsuitdagingen heeft, en daarom werk ik nauw met je samen om een behandelplan op maat te maken dat past bij jouw behoeften en doelen, vervolgens gaan we samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jij begeleiding hebt bij het uitvoeren van het behandelplan.

In Den Bosch, mijn thuisbasis, en online, bied ik gespecialiseerde hormoontherapie aan in combinatie met energetische NEI-sessies om jou te helpen je hormonale balans te herstellen. Of je nu in Den Bosch woont of ergens anders, ik ben hier om je online te begeleiden bij hormonale disbalansen, spijsverteringsproblemen, vermoeidheid, stress en andere gezondheidskwesties.

Ik begrijp dat gezondheid een persoonlijke reis is, en ik ben er om je te ondersteunen op jouw pad naar welzijn en een betere gezondheid. Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor een online intakegesprek, waarin we kunnen bespreken hoe ik je het beste kan helpen, zowel in Den Bosch als waar je ook bent.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan een gezondere, gelukkigere versie van jezelf.

Heb je liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan! Je mag mij altijd een mailtje sturen: hello@brigittevanderwielen.nl

Gratis EMB test

Start voor 31 juli met HormoNEI

Om te vieren dat de website live is krijg je een gratis EMB test als je start met HormoNEI. Betaal je voor 31 juli kan je starten uitstellen tot 1 september.

Gebruik de kortingscode EMB2024 en de EMB test wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.