Online afspreken of in de praktijk

Ben jij opzoek naar een orthomoleculair therapeut in Breda?

Ben je een vrouw en ervaar je klachten zoals stemmingswisselingen, een kort lontje, vage klachten, heftige menstruatie, uitblijvende menstruatie, PMS, PCOS, vermoeidheid, overgangsklachten, een sterke kinderwens, miskramen of het gevoel dat je niet lekker in je vel zit? Wellicht ben je op zoek naar een ervaren orthomoleculair therapeut of een gespecialiseerde hormoontherapeut. Ik ben hier om je online te ondersteunen, zelfs als je in Breda woont.

Orthomoleculaire therapie richt zich op het herstellen en optimaliseren van de balans in je lichaam door de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden aan te vullen. Als orthomoleculair therapeut begrijp ik de diverse gezondheidsproblemen waar vrouwen mee kampen, en ik bied online begeleiding aan vrouwen in Breda en door heel Nederland.

Woon je in Breda en zoek je een orthomoleculair therapeut die begrijpt wat je doormaakt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als online orthomoleculair therapeut werk ik nauw met je samen om een behandelplan op maat op te stellen, afgestemd op jouw individuele behoeften en gezondheidsdoelen vervolgens gaan we die in een traject uitvoeren zodat ik je altijd bij kan staan.

Met NEI-sessies halen we de onderliggende emotionele blokkades weg zodat naast de fysieke aanpak ook de energetische aanpak niet vergeten wordt.

Hormoontherapie is een essentieel onderdeel van mijn praktijk. Als gespecialiseerd hormoontherapeut werk ik online met jou om je hormonale balans te herstellen, en deze therapie is toegankelijk voor vrouwen in Breda en verder.

Of je nu in Breda woont of elders, en worstelt met hormonale disbalansen, spijsverteringsproblemen, vermoeidheid, stress of andere gezondheidskwesties, als orthomoleculair, hormoon en energetisch therapeut ben ik hier om je te begeleiden.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen of kijk onder het kopje werk met mij naar de trajecten. Ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen op jouw reis naar een betere gezondheid, waar je ook bent, zelfs in Breda.

Heb je liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan! Je mag mij altijd een mailtje sturen: hello@brigittevanderwielen.nl  | Brigitte van der Wielen orthomoleculair therapeut Breda

Orthomoleculair therapeut Tilburg is gevestigd in Heesch, echter kunnen de consulten ook online plaats vinden als je liever niet naar Heesch komt.

Gratis EMB test

Start voor 31 juli met HormoNEI

Om te vieren dat de website live is krijg je een gratis EMB test als je start met HormoNEI. Betaal je voor 31 juli kan je starten uitstellen tot 1 september.

Gebruik de kortingscode EMB2024 en de EMB test wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.