Online trainging,
Energie +

Want jij verdient een gezond lichaam!

Online training: +Energie

Kun jij met moeite jouw bed uitkomen en wil je het liefst nog diep onder de dekens kruipen zodra de wekker gaat? Sleep je jezelf door de dag heen en heb je soms geen idee wat je precies aan het doen bent? Sta je soms in de supermarkt en heb je geen idee meer of je nu broccoli of bloemkool moest kopen? Heb je helemaal nergens zin in en is jouw energielevel om van te huilen? Ben je misschien stiekem ietsiepietsie bang dat je op een burnout afstevent?

Say no more, dit is heel erg herkenbaar. Wij vrouwen hebben veel ballen in de lucht te houden en raken op een gegeven moment oververmoeid. Dat is absoluut niet leuk, maar er is gelukkig wél iets aan te doen. Want zeg nou zelf: jij wilt toch ook vol energie de zomermaanden ingaan?

Ik hoor je denken hoe we dat dan gaan doen. Simpel, ‘gewoon’ met mijn +Energietraining. In deze nieuwe online training help ik jou om weer (meer) energie te krijgen. En dat in slechts 2 uur tijd! Klinkt goed toch?

Na de online +Energietraining…
… weet jij alles over de werking van jouw lichaam en waar die vervelende vermoeidheid bij jou vandaan komt;
… heb je een berg tips & tricks hoe jij jouw batterij weer op kunt laden;
… start jij met veel plezier aan de opdrachten die ervoor zorgen dat jij de balans weer terug kunt brengen in jouw leven;
… heb je deskundig advies over voedingssupplementen en toegang tot allerlei heerlijke en gezonde recepten (en kun je met minimale energie toch maximaal lekker koken);
… heb je meer inzicht in wat jij anders kunt doen om die hernieuwde energie vast te houden.

Brigitte van der Wielen HormoNEI

Wil jij morgen meer energie hebben? Start vandaag!

Wil jij...

Dan is mijn online +Energietraining echt iets voor jou!

Zal ik je eens iets vertellen..?

De online +Energietraining organiseer ik natuurlijk met een reden. Ik wil jou helpen om van jouw vermoeidheid af te komen. Mijn vermoeidheid heb ik niet serieus genomen en ik kreeg uiteindelijk een burn-out. En ik weet dat het gek klinkt, maar die burn-out bleek goed voor mij te zijn: het was een soort van wake-upcall. Het heeft lang geduurd, voordat ik aan mezelf én aan de buitenwereld durfde toe te geven dat mijn batterij helemaal op was. Ook dacht ik dat ik me nooit meer beter zou voelen en dat het onmogelijk was weer meer energie te krijgen. Maar hee, het is gelukt.

Mijn eigen energie kreeg ik terug door aan de slag te gaan met een nieuwe leefstijl waar de focus lag op échte voeding. Met behulp van een orthomoleculair therapeut leerde ik goed voor mezelf te zorgen binnen een paar weken had ik al zoveel meer energie dan al die maanden daarvoor. Ongelooflijk! Al snel wist ik dat ook ik mensen hiermee wilde helpen. Ik ben de opleiding tot orthomoleculair therapeut gaan volgen en heb me gespecialiseerd op het gebied van hormonen. Want hormonen hebben alles te maken met energie, een lege batterij en hoe jij je momenteel voelt. Als ervaringsdeskundige én expert kan ik jou helpen jouw batterij weer op te laden. Snak je dus naar meer energie, doe dan mee met de +Energietraining!

Brigitte van der Wielen HormoNEI

Volg de modules van de +Energietraining wanneer én hoe vaak je wilt!

Je volgt de modules van de +Energietraining op je computer, tablet of via de app. In jouw eigen tempo en net zo vaak als wilt. Ook is er geen stress met verplichte tijdstippen en een strakke planning, maar je volgt de +Energietraining  gewoon lekker relaxt wanneer het jou uitkomt. Kopje thee erbij en gaan met die banaan!

Wil je echt lekker bezig zijn en het maximale uit de +Energietraining halen? Volg dan ook mijn online Back-to-Basic-training waarin jij de basis leert om goed voor jezelf te zorgen. Als je de +Energietraining koopt, krijg je van mij de Back-to-Basic-training er gratis bij! Start dan eerst met de Back-to-Basic-training en vervolgens met de +Energietraining om energie voor tien te krijgen! Klinkt goed toch?

Wat krijg je allemaal bij de +Energietraining?

→ Onbeperkt toegang
Je hebt onbeperkt toegang tot de +Energietraining. Vroeg in de ochtend of diep in de nacht, drie keer per dag inloggen… wanneer je maar wilt en hoe vaak je maar wilt; de digitale deur is altijd open voor jou!
→ Video’s 
Het waarom, hoe of wat van de modules leg ik uit in mijn video’s.  Zo kun jij met deze theorie jouw nieuwe energiedoel bereiken! 
→ Opdrachten
Schrijf eens op wat jou energie geeft? Benoem eens wie jou energie kost? Zomaar een greep uit de praktisch toepasbare opdrachten die ik jou geef tijdens de +Energietraining. Zo krijg je snel inzicht in wie jouw energiegevers en energienemers zijn. Ben je er klaar voor?
→ Weekmenu’s
Voeding om meer energie te krijgen? Jazeker! Ik verras je tijdens de +Energietraining met lekkere weekmenu’s (een combinatie van koolhydraten, eiwitten en goede vetten) die jou een energieboost geven. Eet smakelijk!
→ Checklists
Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, heb ik checklists zoals dag- en weekplanners, boodschappenlijstjes enzovoorts die je kunt downloaden. Handig toch? 
→ Online community
En last but not least heet ik je van harte welkom in de +Energietraining online community. Gezellig sparren met andere trainees en een kort lijntje met mij voor al jouw vragen en opmerkingen. Tot snel!

De volgende acht modules komen tijdens de +Energietraining aan bod.

 

Gratis EMB test

Start voor 31 juli met HormoNEI

Om te vieren dat de website live is krijg je een gratis EMB test als je start met HormoNEI. Betaal je voor 31 juli kan je starten uitstellen tot 1 september.

Gebruik de kortingscode EMB2024 en de EMB test wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.