Optimaliseer je gezondheid en laat je klachten verdwijnen.

Ontdek de Hormoon Reset Methode waarmee jij als drukke ambitieuze vrouw een dagelijks ritueel creëert om gezondheid op nummer 1 te zetten zonder dat het extra tijd kost.

Ik zou dat ook wel willen...

Hoe fijn zou het zijn om afspraken te plannen zonder rekening te houden met je energieniveau of klachten. Maar de realiteit is anders. 
In de avond plof je op de bank. Uitgeteld.

De kinderen liggen in bed, de tafel is afgeruimd en hoe veel plannen je in je hoofd nog hebt met wat je graag zou willen doen. Je komt niet verder dan een serie kijken op Netflix en doelloos rond scrollen op Instagram.

Na de zoveelste verloren avond ben je er he-le-maal klaar mee.  Jij (en je partner) zijn helemaal klaar met je klachten, tijd voor actie!

En daar beginnen de struggles

Waar moet ik beginnen? Op internet vertelt iedereen wat anders.

Ik heb geen energie en tijd om uren in de keuken te staan.

Ik heb de klachten al zo lang, moet ik er niet gewoon mee leren leven?

Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom zal het me nu wel gaan lukken?

Gezondheid is eerst investeren en daarna ga je pas écht resultaat krijgen

Ik geloof dat het voor iedere vrouw mogelijk is om lekker in je vel te zitten. Dat je blij bent met jezelf en het leven wat je leidt. Het kan alleen zijn dat het voor jou nog niet zo is omdat je nog niet goed weet wat jouw lichaam fijn vindt en nodig heeft.

Nu lijkt het misschien alsof ik makkelijk praat, maar dat komt omdat je nog niet goed naar je lichaam kunt luisteren. Check jij wel eens na een maaltijd of die maaltijd goed voor je was? Of je er energie van hebt gekregen of juist energie verloren hebt en een opgezette buik ervan gekregen hebt?

Als je weet wat je lichaam nodig heeft dan is het heel makkelijk om te leven volgens jouw eigen gebruiksaanwijzing. Daarvoor is de Hormoon Reset Academy!

Welkom bij
De hormoon reset academy!

De enige academy die voeding, beweging, ontspanning, mindset én energetisch – het onbewuste – meeneemt om je hormonen te herstellen

Jouw investering naar een lichaam dat hormonaal in balans is: € 399,00

Ik stapte in vlak nadat ik was gestopt met de pil en mijn hormonen behoorlijk in de war waren. Mijn gezicht, rug en borst zaten onder de acné, ik kreeg meer haargroei, ik was verslaafd aan suiker, mijn emoties gingen op en neer en mijn menstruatie was alles behalve regelmatig.De ene keer duurde het 3 weken voordat ik ongesteld werd, dan weer 6…We zijn begonnen met een EMB bloedtest die me al heel veel waardevolle inzichten gaf. Daarna heeft Brigitte een super uitgebreid persoonlijk plan gemaakt op het gebied van voeding, beweging, supplementen en ontspanning.Dit geeft mij heel veel houvast en tussendoor is Brigitte er altijd. Om praktisch met je mee te denken. Om je een hart onder de riem te steken. Om je een schop onder je kont te geven. Maar ook om simpelweg naar je te luisteren als je ergens mee zit.Het hele traject heeft me daarom in korte tijd al enorm veel gebracht. Mijn acné is inmiddels voor 80% verdwenen, mijn haargroei is weer normaal, mijn emoties zijn een stuk stabieler, mijn suikerbehoefte wordt steeds minder en mijn cyclus wordt ook steeds regelmatiger.Door het traject met Brigitte ben ik echt gaan beseffen hoeveel invloed onze hormonen op ons hebben. Dat heb ik eerder echt zwaar onderschat.Mocht je dus fysieke en/of emotionele klachten hebben, gun jezelf een samenwerking met Brigitte. Die vrouw verandert echt je leven!
Tineke Zwart
Ik ben bij Brigitte gekomen omdat ik veel last had van mijn maandstonden.Aangezien ik ondernemer ben, kon het echt niet meer dat ik er telkens 1 week uit lag per maand.Dus ik was op zoek naar een manier om dat patroon te doorbreken.Ik had enorm last van migraine, algemeen ziek voelen, grieperig, kon amper op mijn benen staan en hevige bloedingen.Ik heb heel wat gehad aan het advies van Brigitte en is die week maandstonden ook drastisch veranderd!Ik heb amper nog hoofdpijn, de bloedingen zijn veel minder hard en duren ook veel minder lang.Een totale ommekeer dus, ik kan weer functioneren en daardoor heb ik zoveel meer tijd gecreëerd in mijn business.Echt verrijkend dit traject! Dank je wel Brigitte, er ging voor mij een heel nieuwe wereld open. ?
Sofie de Bleser
Waar ik bij andere programma’s afhaakte omdat of 1. de gedeelde kennis vrij algemeen en oppervlakkig was of 2. de kennis niet in Jip & Janneke taal werd gedeeld, is het Brigitte gelukt om ontzettend waardevolle informatie en tips op een laagdrempelige manier te delen, waardoor ik er echt concreet mee aan de slag kon gaan. Naar mijn mening is Brigitte een autoriteit binnen haar vakgebied, maar juist doordat ze zich niet autoritair gedraagt, durf je vragen te stellen en zo je doel te behalen.
Yannicke

Hoe het allemmaal begon..

Ik denk dat ik wel voorop liep met de mentaliteit: Niet zeiken maar doorgaan, iedereen heeft het druk. 
Tot twee keer toe (Op mijn 18e en 25ste) ben ik in het ziekenhuis belandt omdat de helft van mijn lichaam was uitgevallen. Ze konden niets vinden en ik werd naar huis gestuurd met “het zal wel stress zijn”  Wat een onzin! en ben gewoon door gegaan. 

Tot ik in januari 2018 toch echt wel aan mezelf moest toegeven dat mijn leven niet zo leuk was. Ik was altijd moe, had nergens zin in, vond alles stom en zat totaal niet lekker in mijn vel. Conclusie van de huisarts: Burn-out.

De huisarts en psycholoog konden mij mijn energie en plezier niet terug geven waardoor ik zelf verder ging zoeken. Nog nooit had ik van een orthomoleculair therapeut gehoord (heb zelfs lang moeten oefenen voordat ik het kon uitspreken en opschrijven ?) maar binnen een maand had ik meer energie. HOEZO wist niemand dit?! 

Nu 4 jaar en 9 opleidingen en meer dan 1100 vrouwen, mannen en kinderen helpen verder, is het mijn beurt om jou te helpen.

Dit gaan we samen doen:

Benieuwd hoe de academy eruit ziet? Hieronder zie je een schermopname waarin ik je de academy laat zien

Praktisch betekent dat..

Hormoon reset academy

Je kunt kiezen uit twee pakketten

Hormoon reset academy

Original

Hormoon reset academy

Gold

Hormoon reset academy original

€399,00

Of 4x € 111,00

Hormoon reset academy Gold

€749

Of 4x € 195,00

Waar wacht je nog op?

Creer je eigen leven met de Hormoon Reset Academy!
De academy waarin je leert naar je lichaam luisteren, uitzoeken, testen en ervaren wat iets met je lichaam doet.

Stop met trucjes doen want daarmee gaan je klachten niet weg. Samen zoeken we naar de oorzaak, ga je leren en snappen wat iets met jouw lichaam doet en dat zorgt voor levenslang resultaat.

Gratis EMB test

Start voor 31 juli met HormoNEI

Om te vieren dat de website live is krijg je een gratis EMB test als je start met HormoNEI. Betaal je voor 31 juli kan je starten uitstellen tot 1 september.

Gebruik de kortingscode EMB2024 en de EMB test wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.