De Hormoon CEO

Het maatwerktraject voor de succesvolle ondernemer

Stop met het negeren van jezelf

Investeer in je gezondheid en heb meer energie om je bedrijf te laten groeien.

De hormoon ceo

Ik zie je struggelen

Je hebt zoveel taken en verantwoordelijkheden op je bord liggen, en het voelt alsof er nooit genoeg tijd is om alles gedaan te krijgen. Je haalt snel lunch en eet dit achter je computer op voordat je naar de volgende meeting gaat. Ondertussen krijg je ook nog verschillende vragen van je team, omdat zij druk bezig zijn met jouw nieuw aanbod dat je gaat lanceren.

Er zijn steeds meer lichamelijke klachten die je lange tijd hebt genegeerd door te denken “Ik heb het druk, het gaat vanzelf wel weer over.” Maar ondertussen ervaar je steeds vaker hoofdpijn. Soms ben je één of twee dagen uitgeschakeld tijdens je menstruatie, en wacht even, wanneer was die menstruatie ook alweer? 

Je hebt genoeg energie, maar je begint steeds meer te twijfelen of het niet de adrenaline is waar je op leeft. Zodra je tot rust komt, komen alle klachten eruit en voel je je beroerd.

Maar juist doordat je zo druk bent, zie je geen juist moment om met jouw gezondheid aan de slag te gaan. Maar lieve vrouw, na deze deadline komt er vast weer een nieuwe deadline, toch? Je hoeft niet altijd 24/7 beschikbaar te zijn. Dat verwacht je ook niet van je teamleden. Jij geeft juist het goede voorbeeld aan je teamleden, klanten en vooral aan je kinderen wanneer je wel prioriteit geeft aan jezelf.

Want jouw lichaam is je pensioen, niet de miljoenen op je bankrekening. Daar heb je niets meer aan als je lichaam stop zegt. Dit klinkt misschien hard als ik het zeg, maar je gezondheid is het belangrijkste wat je hebt. Je hebt maar één lichaam, en daar mag je net zo goed voor zorgen als dat je voor je bedrijf en familie doet.

Brigitte van der Wielen HormoNEI

Jij hebt iemand nodig die niet van jou onder de indruk is en je echt ziet

Welkom bij de Hormoon CEO

Ik doorzie de ambitie in je ogen, de wilskracht in je hart en de vermoeidheid die je stiekem probeert te verbergen.

De Hormoon CEO is maatwerk maar wat kan je verwachten:

Kennismaken

We starten altijd met een kennismakingsgesprek om te bepalen waar jouw behoeften liggen en om te zien of er een klik is tussen ons. Dit is belangrijk omdat we de komende zes maanden intensief gaan samenwerken.

De startdatum

Als we beiden een JA voelen na het kennismakingsgesprek, stemmen we af op welke datum we met het traject gaan starten.

Intakegesprek

We beginnen het traject met een uitgebreid intakegesprek. Hierin bespreken we jouw leven zodat we zien waar de triggers zitten. Nemen we bloedtesten af en maken we een eerste opzet van de aanpak die we gaan volgen.

Start van het traject

Nu gaan we echt van start. Ik werk met mijn eigen methode, gebaseerd op voeding, beweging, ontspanning, slaap, mindset en energetisch “het onbewuste”. We passen dit toe op jouw specifieke situatie en behoeften.

Traject op maat

Ik zorg ervoor dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Het traject wordt volledig op maat gemaakt, zodat het naadloos aansluit op jouw agenda en levensstijl.
Wil je veel of weinig afspraken? Liever telefoongesprekken tussen de deur als stok achter de deur? Alles is mogelijk.

Persoonlijke begeleiding

Ik fungeer als jouw persoonlijke gezondheids PA. Als je dat wilt, kom ik zelfs naar jou toe voor de sessies. Je mag naar mij toe komen in Heesch en uiteraard is alles ook mogelijk via zoom.

Individuele aandacht

Ik neem maximaal vier vrouwen tegelijkertijd aan in dit intensieve traject. Dit stelt me in staat om voldoende tijd en ruimte te hebben voor jou en om je de individuele aandacht te geven die je nodig hebt.

De investering

De prijs voor het traject “De Hormoon CEO” is afhankelijk van jouw wensen maar start bij € 1.000 per maand. Dit is de persoonlijke begeleiding, de op maat gemaakte aanpak, alle consulten die nodig zijn en de 24/5 ondersteuning gedurende de hele periode van het traject. Wil je graag dat ik bij je langs kom? Jouw persoonlijke gezondheidsPA? Alles is mogelijk en daarvoor maak ik een offerte op maat voor je.

Ik ben opgegroeid met hard werken is gezond voor je

Mijn gezondheid ging er als ondernemer wéér bijna aan onderdoor

35 jaar geleden ben ik geboren in een klein Brabants dorpje. Mijn ouders hebben mij opgevoed met de mentaliteit ‘hard werken want anders word je lui’ en ‘het gaat vanzelf wel over.’ Daarom heb ik vanaf mijn twaalfde bijbaantjes gehad. Ik werkte hard en veel, en deed mijn HBO accountancy studie er zo’n beetje naast.

Zoveel werken zonder naar mijn lichaam te luisteren ging niet goed. Op mijn 18e en mijn 25e is de helft van mijn lichaam tijdelijk verlamd geweest. In 2018 kreeg ik een burnout. Die burn-out was het moment dat ik dacht misschien moet ik nu wél iets anders gaan doen. Ik zocht hulp bij de huisarts en psycholoog, maar die konden mij niet helpen. Daar begon mijn eigen zoektocht. Een zoektocht naar energie, rust en lekker in mijn vel zitten.

In die zoektocht kwam ik bij een orthomoleculair therapeut. Er ging een wereld voor me open. Ik dacht: ‘waarom weet niemand dat dit bestaat?’ Ik wilde anderen ook op deze manier helpen. Daarom startte ik een opleiding tot orthomoleculair therapeut en zette een eigen praktijk op. Inmiddels heb ik me volledig gespecialiseerd in hormonen en heb ik meer dan 1200 vrouwen (en mannen, kinderen en baby’s) mogen helpen.

Het is mijn missie om vrouwelijke topondernemers hormonaal in balans te brengen zodat je fitter bent, helderder in je hoofd en meer energie hebt om jouw impact te verdubbelen.

Ik doe dat met een persoonlijke aanpak: Praktisch meer ook energetisch door jouw (onbewuste) blokkades op te ruimen. Ik ben een veilige plek én een spiegel voor jou. Tegen mij kun je alles zeggen, ik oordeel niet. Bij mij mag je kwetsbaar zijn en mag je masker af. Zodat we vanuit daar kunnen groeien.

Brigitte van der Wielen HormoNEI

Na de hormoon CEO

De Hormoon CEO is niet voor iedereen

De Hormoon CEO is niet voor iedereen. Want het is moeilijk en kwetsbaar om met jezelf aan de slag te gaan. Je kunt het ook niet doen. Je kunt doorgaan met wat je doet. De leegte vullen met nog meer werk. Je kop in het zand steken. Maar diep van binnen weet je wat dat kost: Klanten, omzet, je gezondheid, tijd voor jezelf en je eigen dromen. En die heb je juist zoveel.

Je kan nog meer geld verdienen

Je kan nog meer energie hebben

Je kan nog lekkerder in je vel zitten

Je kan je nog meer genieten

Je kan je nog vrijer voelen

Jij bent de CEO van je leven én je lichaam

Gratis EMB test

Start voor 31 juli met HormoNEI

Om te vieren dat de website live is krijg je een gratis EMB test als je start met HormoNEI. Betaal je voor 31 juli kan je starten uitstellen tot 1 september.

Gebruik de kortingscode EMB2024 en de EMB test wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.