HormoNEI,
de stevige basis voor
de rest van je leven.

Want jij verdient een gezond lichaam!

Waar gaan we mee aan de slag?

Met jouw ambitie bereik jij je doelen zonder al te veel struggles.

Toen jij begon met jouw carrière, droomde je van de vrijheid, de flexibiliteit en het fijne leven dat het je zou opleveren. De realiteit is echter dat je veel onrust in je lichaam en je hoofd voelt.

In plaats van twee weken voor je menstruatie down te zijn, nergens zin in te hebben en chagrijnig te zijn, wil je juist barsten van de energie en écht lekker in je vel zitten. Je bent klaar met die opgezette buik en buikpijn. Je wilt blij zijn met je lichaam, want als jij lekker in je vel zit, heeft dat ook een positieve uitwerking op je partner, kinderen en je werk.

Ik begrijp waar je vandaan komt. Ook ik wilde succesvol zijn, maar ik kwam er al snel achter dat dat niet ten koste mag gaan van mijn eigen gezondheid.

Het is tijd om in actie te komen en naar je lichaam te luisteren. Ik ga je hier mee helpen.

Brigitte van der Wielen HormoNEI

Hormonei

Hoe ga ik jou helpen?

De laatste jaren heb ik met honderden vrouwen mogen werken die net als jij tegen uitdagingen lopen en hierdoor zichzelf op alle vlakken tekort doen.

Met mijn HormoNEI traject geven we prioriteit aan jezelf. Herstellen we je lichaam, want dit is geen luxe maar een essentiële investering om gezond, energiek en fit out te worden.

6 Orthomoleculaire consulten

Elke maand heb je de mogelijkheid om naar het online consult te komen. In kleine groepen van maximaal 4 vrouwen heb ik 1-1 aandacht voor jou.

Besloten community

Hoe ouder (en wijzer ;)) ik word, hoe meer ik zie dat we juist zoveel verder en dieper komen als we ons omringen met vrouwen met dezelfde mindset en die ook heel bewust bezig zijn met hun gezondheid.

Toegang tot al mijn online tools

Met al mijn opleidingen heb ik bizar veel kennis. De basis daarvan heb ik allemaal voor je opgenomen op video, zodat je meteen vanaf het begin al erin kunt duiken. Je hebt 24/7 toegang dus op elk moment dat jij wil kan je je onderdompelen in de informatie.

Biotensor Brigitte van der Wielen

6 energetische NEI-sessies

Om de onrust, blokkades en belemmeringen uit je lichaam te halen. Soms heb je geen idee waarom je ergens last van hebt. Het ‘hoort bij je’ omdat je het al van kleins af aan hebt, maar hoeft dit niet van jou te zijn. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat stress en trauma’s zich vastzetten in cellen en zo generatie op generatie worden doorgegeven. Met de biotensor gaan we deze opsporen en loslaten zodat jij meer rust in jouw lichaam krijgt

EMB Bloedtest

Optie: EMB-test

Optimaal resultaat halen uit je EMB test? Voor mij zit de kracht in de persoonlijke begeleiding. Je kunt namelijk wel de kennis hebben, maar hoe integreer je die? Je hebt de mogelijkheid om bij Hormonade & HormoNEI de EMB test-toe te voegen zodat we samen zes maanden werken aan jouw persoonlijke plan.

6 Orthomoleculaire consulten

Elke maand heb je de mogelijkheid om naar het online consult te komen. In kleine groepen heb ik 1-1 aandacht voor jou.

Superpersoonlijk, want we gaan samen kijken wat jij op dat moment nodig hebt en waar jij tegenaan loopt. Iedereen komt aan de beurt, dus er is altijd ruimte voor jouw vraag en struggles. Grote kans dat je daarmee ook de andere vrouwen helpt die dezelfde klachten hebben.

Ik zorg voor een veilige setting, zodat je elke vraag durft te stellen over je lichaam. Want geloof me: je bent nooit de enige met specifieke klachten. Ik heb al met zoveel vrouwen zoals jij gewerkt. Ik begeleid je hierin zorgvuldig, met liefde en zonder oordeel. Er is alle ruimte om open te praten over alles. Vind je dat spannend? Geef het aan mij aan dan zoeken we daar een oplossing voor.

Elke laatste week van de maand krijg je de data van de nieuwe maand door. De consulten zullen plaatsvinden binnen kantooruren.

Kun je er niet live bij zijn of kan jouw vraag niet wachten? Stel je vraag in voxer, dan krijg je daar persoonlijk antwoord van mij.

Besloten community

Hoe ouder (en wijzer ;)) ik word, hoe meer ik zie dat we juist zoveel verder en dieper komen als we ons omringen met vrouwen met dezelfde mindset en die ook heel bewust bezig zijn met hun gezondheid. Er rust nog een te groot taboe op (hormonale) klachten waardoor je je eenzaam kan voelen met je klachten. Hier vind je vrouwen die hetzelfde hebben, tegen dezelfde struggles aanlopen met drukte en gezin. Fijn om hier gelijkgestemden te vinden of een nieuw netwerk :) Geen inspiratie voor je maaltijden? Benieuwd wat voor gezonde hormoonproof producten de andere gebruiken? Stel je vraag in de kletsapp!

Toegang tot mijn online videobibliotheek en praktische tools

Met al mijn opleidingen heb ik bizar veel kennis. De basis daarvan heb ik allemaal voor je opgenomen op video, zodat je meteen vanaf het begin al erin kunt duiken. Met die kennis duiken we vervolgens dieper in je klachten en pakken we ze aan bij de kern. Je vindt er nu al 9 modules met meer dan 60 video’s. Zo haal je de theorie uit de video’s en kunnen we de consulten voor de echte coaching, plan van aanpak en advies gebruiken.

Daarnaast krijg je toegang tot recepten, weekplanner, dagoverzichten zodat je meteen zelf aan de slag kan gaan.

6 energetische NEI-sessie

Om de onrust, blokkades en belemmeringen uit je lichaam te halen.

Soms heb je geen idee waarom je ergens last van hebt. Het ‘hoort bij je’ omdat je het al van kleins af aan hebt, maar hoeft dit niet van jou te zijn. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat stress en trauma’s zich vastzetten in cellen en zo generatie op generatie worden doorgegeven. Met de biotensor gaan we deze opsporen en loslaten zodat jij meer rust in jouw lichaam krijgt. Jij hoeft hier niet voor te praten. Dat doet jouw onderbewuste met de biotensor. 

Bij mij zorgde dit ervoor dat ik groeide van een onzeker persoon naar een zelfverzekerde vrouw, én dit was dé oplossing voor rust in mijn hoofd. Dit zorgt voor de gouden sleutel naar het loslaten van de stresshormonen en kan ik iedereen aanraden. In HormoNEI krijg je zes sessies. Elke maand één om nog beter in je vel te komen. Deze worden uitgevoerd door verschillende Energetische NEI therapeuten binnen mijn team en zijn ook mogelijk in de avonduren en op zaterdag. Jij kiest zelf de therapeut en tijdstip die bij jou past. Wil je dit niet? Dat kan, dan kies je voor Hormonade in plaats van HormoNEI.

Optie: EMB-test

Om het maximale uit het traject te halen kan je voor een EMB test als toevoeging kiezen. Voor mij zit de kracht in de persoonlijke begeleiding als je je persoonlijk plan ontvangen hebt. Je kunt namelijk wel de kennis hebben, maar hoe integreer je die? Je hebt de mogelijkheid om bij Hormonade & HormoNEI de EMB test-toe te voegen. Zo krijg je een persoonlijk plan waar we dan zes maanden mee aan de slag gaan. Geen must, wel fijn als je graag feiten op papier wilt zien met wat er uit je bloed komt.

Jouw investering

Hormonade - 6 maanden

€ 999,00
*of 6 maanden € 183,-

HormoNEI - 6 maanden

€ 1750,00
*of 6 maanden € 300,-

Veel gestelde vragen over HormoNEI

Het HormoNEI traject is speciaal gemaakt voor ambitieuze vrouwe die worstelen met hormonale klachten. Die graag meer energie willen hebben en lekker in je vel willen zitten. 

Als jij je gestrest voelt, moeite hebt met je grenzen aangeven, of fysieke klachten hebt die je dagelijks leven beïnvloeden, dan is dit traject waarschijnlijk een goede match voor jou.

NEI (Neuro Emotionele Integratie) therapie helpt je om onbewuste blokkades en saboteurs aan te pakken die je leven beïnvloeden. Lasten die je met je mee draagt maar waarvan je geen weet hebt kunnen onbewust voor energielekken en onrust zorgen. 

Met de biotensor, -een energetisch meetinstrument- meten we de onrust in jouw onderbewuste. Deze maken we zichtbaar en koppelen we los. Hier zijn geen eindeloze gesprekken voor nodig, je hoeft niets te herbeleven en vaak koppelen we in één sessie al het hele thema los.

Het HormoNEI-traject vraagt een tijdsinvestering van ongeveer enkele uren per week. Dit zijn de consulten, het volgen van het leefstijlplan, en het toepassen van de adviezen en technieken die je leert. 

In het begin kost het waarschijnlijk iets meer tijd omdat alles nieuw is, maar je gaat hier een nieuwe leefstijl van maken waardoor het daarna een way of life wordt.

Je hebt zes maanden 24/7 begeleiding. Als jij ergens tegenaan loopt wat niet kan wachten tot het volgende consult mag je altijd je vragen stellen via Voxer. Dat is een soort whatsapp.

Tijdens de orthomoleculaire consulten zijn we max met 4 vrouwen. Vooraf vul je een formulier in waar je het graag over wilt hebben. Hier kan je ook invullen als je iets wil bespreken wat je liever niet met de groep bespreekt zodat ik daarvan op de hoogte ben.

Tijdens het consult ga ik 1-1 met iedereen aan de slag. We kijken hoe het gaat, waar je tegenaan loopt, wat je volgende stappen zijn om te nemen en we testen de supplementen voor je uit.
Het voordeel van zo’n klein groepje is dat je adviezen en vragen van de andere hoort en daar kan je zelf ook mee aan de slag gaan. 

De tijd die nodig is om resultaat te zien verschilt per persoon. Sommige zien al binnen een maand resultaat, bij andere heeft het langer nodig.

Dit is volledig afhankelijk van hoe strikt jij met de adviezen aan de slag gaat en hoe consequent je bent. 

Volg je alle adviezen op, dan zal je binnen een paar weken al de eerste verbeteringen merken.

Yes! Iedere vrouw die lichamelijke of hormonale klachten heeft kan mee doen. Of dat start in de pubertijd waar de hormonen nog niet goed functioneren of doordat door de overgang de hormonen achteruit gaan en alles daar tussenin.

HormoNEI is speciaal bedoelt voor vrouwen. Ik wil dat elke vrouw zich veilig voelt tijdens de groepsconsulten om haar verhaal en klachten te delen.

Bij genoeg animo zit ik wel te denken om een manneneditie op te zetten waar alleen maar mannen in het groepsconsult zitten. 

Brigitte van der Wielen visolie

Over Brigitte

Hormoonexpert & Orthomoleculair therapeut

Ik ben Brigitte, 36 jaar en moeder van twee kindjes; een lieve dochter Isabeau (9) en een super vrolijke zoon Lev (4). 

Door het drukke gezinsleven kwam ik zelf in de knoei om alle ballen hoog te houden. Na veel zoeken en zelfs in het ziekenhuis gelegen te hebben omdat de helft van mijn lichaam uitgevallen was, kreeg ik te horen: “we kunnen niks vinden, het zal wel stress zijn”  Uiteindelijk kwam ik bij een orthomoleculair therapeut terecht en deed een EMB Bloedtest bij haar. 

Binnen een maand ging het al een stuk beter met mij. Ik krabbelde op uit mijn burn out en kreeg weer energie en een nieuwe drive. In loondienst werken paste niet meer bij mij, ik wilde hier iets mee doen want waarom is dit nog zo onbekend? 

Ik ben gestart met opleidingen tot orthomoleculair therapeut, me verder gespecialiseerd in hormonen en NEI en heb uiteindelijk mijn praktijk geopend om jou te kunnen helpen.

Gratis EMB test

Start voor 31 juli met HormoNEI

Om te vieren dat de website live is krijg je een gratis EMB test als je start met HormoNEI. Betaal je voor 31 juli kan je starten uitstellen tot 1 september.

Gebruik de kortingscode EMB2024 en de EMB test wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.