Een vrolijke en blije baby

Handleiding Reflux & Darmkrampjes verhelpen.

Heeft jouw kindje pijn? Ben jij ten einde raad omdat je ’s nachts niet meer slaapt en helemaal uitgeput bent door het huilen?

In mijn praktische handleiding neem ik je mee. Ik vertel je waardoor reflux en darmkrampjes ontstaan, hoe je kunt ontdekken waar het vandaan komt maar het allerbelangrijkste:
Ik leer je wat je kunt doen om de pijn bij jouw kindje te verzachten.

In deze handleiding leer je:

Brigitte van der Wielen hormoonspecialist in de regio

Mijn verhaal

Over Brigitte

Ik ben Brigitte, moeder van twee kinderen. Isabeau van zeven die met haar geboorte elke dag last had van darmkrampjes. Elke avond liep ik uren met een huilende baby rond om haar te troosten. Na een maand of drie waren ze voorbij maar toen ik met vier maanden startte met vaste voeding begon het weer opnieuw.
Lev is twee jaar geleden geboren en waar ik blij was dat hij geen darmkrampjes had, ontwikkelde hij reflux. Hele golven melk spuugde hij uit. Tot het moment dat hij ook begon te huilen van de pijn.
Ik was op dat moment begonnen met de opleiding tot orthomoleculair kindercoach en was blij dat ik hem binnen enkele dagen van de pijn af heb kunnen helpen.

Als ouder wil je alles voor je kindje. Het is verschrikkelijk om ze zoveel pijn te zien hebben, maar heel eerlijk.. Als ouder ga je er zelf ook aan onderdoor. Het is hartstikke vermoeiend om een kindje wat meerdere uren op en dag huilt te troosten. Je komt totaal niet toe aan je eigen rust.

In de praktijk heb ik al veel baby’s mogen helpen om de pijn te verzachten. Mijn agenda zit nu zo vol dat ik niet adhoc plek heb om kindjes te helpen daarom heb ik deze handleiding voor jou gemaakt.
In deze handleiding geef ik al mijn adviezen en tips zodat je meteen aan de slag kunt of dit nu midden in de nacht is of in het weekend.

Wil jij graag meteen aan de slag om je kindje te helpen? Klik hieronder op de button en binnen enkele minuten heb jij de handleiding op je scherm staan!

Veelgestelde vragen

Jazeker! Als je via de button koopt komt deze meteen op je scherm wanneer de betaling is afgerond.

Yes! In de handleiding heb ik mijn advies uitgelegd daarnaast heb ik linkjes toegevoegd naar alle producten die ik adviseer om het je zo makkelijk mogelijk te maken in deze zware tijd.

Dat kan, alles wat ik adviseer kan je combineren met medicatie. Daarnaast zorgt het ervoor dat je sneller kunt stoppen met de medicatie.

Heeft je kindje pijn door een geïrriteerde slokdarm? Vaak komt daar de pijn vandaan en is dat de reden dat ze huilen. Deze pijn kan binnen enkele dagen verholpen zijn. Het spugen duurt wat langer voor dit verholpen is. Maar als je kind daar geen last meer van heeft is het alleen lastig voor jou als je vaker moet wassen 😉

Ja en nee. Darmkrampjes worden na een aantal maanden minder, het probleem is alleen dat de darmen aangetast worden door de voeding en je op latere leeftijd meer kans krijgt op allergieën, eczeem, KNO problemen en darmproblemen.

Reflux zal na een aantal maanden ook minder worden alleen de klachten zullen steeds erger worden. Je kindje krijgt steeds meer pijn en zal meer gaan huilen.

Gratis EMB test

Start voor 31 juli met HormoNEI

Om te vieren dat de website live is krijg je een gratis EMB test als je start met HormoNEI. Betaal je voor 31 juli kan je starten uitstellen tot 1 september.

Gebruik de kortingscode EMB2024 en de EMB test wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.