Online trainging,
Back-to-basic

Want jij verdient een gezond lichaam!

Online training: Back to basic

Schiet je in de stress bij het zien van een volle agenda? Lig je ‘s nachts uren te woelen en te piekeren in plaats van lekker te slapen? Snap je niet waar dat opgeblazen gevoel vandaan komt? Is je zin om te sporten helemaal verdwenen? En wil je dolgraag lekkerder in je vel zitten, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Dit is zo herkenbaar! Wij vrouwen zijn altijd druk bezig met voor een ander te zorgen, dat we vaak vergeten voor onszelf te zorgen. Maar daar gaan we verandering in brengen. Echt.
Die verandering begint bij de basis, bij een gezonde leefstijl. Tevens de start om van je klachten af te komen.
Met mijn Back-to-Basic-training geef ik jou adviezen voor een gezonde leefstijl. Het is een algemene training die jou leert gezonder én zonder stress te leven. De basis dus, back to basic.

Na de online Back-to-Basictraining …
… weet jij alles over het stress- en suikerhormoon en de invloed die het heeft op jouw energieniveau;
… heb je een boel tips & tricks hoe jij jouw batterij weer op kunt laden;
… heb je toegang tot heerlijke en gezonde recepten, en adviezen over voedingssupplementen;
… wil jij je zeker weten inschrijven voor nog een van mijn trainingen om zo het maximale uit die hernieuwde energie te halen!

Sta je te springen om aan de slag te gaan met deze online Back-to-Basic-training? Schrijf je dan nu in!

Brigitte van der Wielen HormoNEI

Wil jij goed voor jezelf zorgen? Doe dan mee!

Wil jij...

Dan moet je mijn online Back-to-Basic-Training zeker volgen!

Ik zit nog midden in de training maar ik heb er nu al veel aan gehad! De uitslag van mijn bloedtest heb ik een aantal dagen geleden mogen ontvangen waar ik best van geschrokken ben. Het is echt een geruststelling dat ik op deze manier meteen handvatten heb om mijn levensstijl te verbeteren. Brigitte legt alles heel duidelijk en laagdrempelig uit. Ik ben heel blij met mijn deelnamen en kan het iedereen aanraden.
Silke
Ik voel me zoveel fijner! Een aantal weken geleden ben ik met deze training gestart. Ik at altijd gezond dacht ik maar bleek toch verkeerde dingen te eten. Ik eet nu mee maar ben zelfs al een aantal kilo afgevallen omdat ik zoveel lekkerder in mijn vel zit. De video’s zijn duidelijk Brigitte legt heel duidelijk uit hoe het werkt en doordat ik nu leer waarom ik iets moet aanpassen gaat het veel makkelijker. Dankjewel Brigitte!
Kim
Ik ben hiermee begonnen toen ik de uitslag van mijn EMB bloedtest heb ontvangen. Ik wist niet goed waar ik moet beginnen en Brigitte adviseerde me om deze training te volgen. Het is een fijne houvast om stapje voor stapje alles aan te kunnen passen. Ik moet nu best wat dingen aanpassen wat lastig is maar deze training helpt me daar goed bij. Zoals Brigitte zegt; Stapje voor stapje.
Manja

Zal ik je eens iets vertellen..?

De Back-to-Basic-training heb ik natuurlijk niet zomaar ontwikkeld. Ik weet namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor jezelf en voor je lichaam te zorgen. Het heeft bij mij namelijk lang geduurd voordat ik durfde toe te geven dat mijn batterij helemaal op was. Het resultaat: een burn-out. Ik kon me niet voorstellen dat ik ooit weer energie zou krijgen. Maar het is me wel gelukt.

Ik ben met hulp van een orthomoleculair therapeut aan de slag gegaan met een nieuwe leefstijl. Daar lag de focus op échte en gezonde voeding, en heel veel selfcare. Na een paar weken merkte ik groot verschil: ik had zoveel meer energie. Niet te geloven! Dit moesten meer mensen weten en daarom besloot ik zelf de opleiding tot orthomoleculair therapeut te volgen, waar ik me heb gespecialiseerd op het gebied van hormonen. Want als je hormonen uit balans zijn, dan ben jij dat ook. Ik ben niet alleen ervaringsdeskundige, maar ook iemand die ervoor gestudeerd heeft en dus  kan ik jou helpen met goed voor jezelf te zorgen. Ik zie je graag bij mijn online Back-to-Basic-training!

De back-to-basic training in jouw eigen tempo

Op je computer, tablet of via de app, liggend in een hangmat of gezellig aan de keukentafel, vroeg in de ochtend of diep in de nacht; je volgt de modules van de Back-to-Basic-training op in jouw eigen tempo en net zo vaak als wilt. Geen stress dus 🙂

De Back-to-Basic-training kun je ‘los’ volgen, maar is dus ook uitstekend te combineren met één van mijn andere trainingen. Als je een andere training koopt, krijg je de Back-to-Basic-training er zelfs gratis bij. Hoe fijn is dat!

De volgende vijf modules komen tijdens de Back-to-Basic training aan bod:

 

Gratis EMB test

Start voor 31 juli met HormoNEI

Om te vieren dat de website live is krijg je een gratis EMB test als je start met HormoNEI. Betaal je voor 31 juli kan je starten uitstellen tot 1 september.

Gebruik de kortingscode EMB2024 en de EMB test wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.